Like onze pagina

 

Home Categorieën Koekjes Mijn manier van Harsha

Mijn manier van Harsha
Mijn manier van Harsha

Auteur: miss ikkie

Beoordeling:  

(65 Stemmen)

Omschrijving:

Heerlijk bij een kopje thee of koffie...

 Ik heb op de achtergrond ook nog een leeg thee glas geplaatst, zodat jullie kunnen zien, welk glas ik gebruik..;) 

 

 

Receptbeoordeling:
1 (slecht) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (goed)
Ingrediënten:

 

 

 

1.5 glas melk

1.5 glas griesmeel

0.5 glas zonnebloem olie

1tl zout

1 zake vanille suiker

1 tl bakpoeder

 

ps: gebruik het liefs gewone normal thee glas

Bereiding:

 

 

alles bij elkaar in een kom. met garde roeren en dan in kleine pannetje bakken. op heel laag vuur  (duurt wel lang.. maar dan zijn ze heerlijk zacht en smaken naar caken)

ik doe em ook wel eens. (als ik geen zin heb) in de pizza pan. ook dan op laagste stand. dan heb je een grote harsha

 

als je een pizza pan gebruikt, moet je alle ingredienten verdubbelen. anders wordt de harsha te dun.. en als je van een lekker  extra dikke harsha houdt. en je hebt genoeg eters. dan kan je em ook ver 3 dubellen. maar dan zit je zelf na 1 klein stukje echt wel vol. dus je moet wel echt eters in huis hebben haha:D

 

 

Toon of verberg de receptdetails
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Simpel
Porties:
Hoeveelheid:
Land/Gebied:
Kosten per portie:
Vegetarisch:
Ja
Lactosevrij:
Nee
Dieet:
Nee
Glutenvrij:
Nee
Calorie:
Kilojoules:
Vet:
Broodeenheden:
Proteïne:
Koolhydraten:
Geplaatst:
07-04-2007
Aangepast:
07-04-2007
Bekeken:
31769

 

Receptbeoordeling:
1 (slecht) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (goed)

FB Reacties:

Reacties:

Marokkaanse Recepten

Marokkaanse koekjes

Tajine

Couscous

Zoeken

Videos